ИНЖЕКТИРУЕМИ ТРАНСПОНДЕРИ ЗА ИДЕНТИФИКАЦИЯ НА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ

  • Комплект –електронен инжектируем транспондер –чип- със средство за апликация за първоначална идентификация на домашни любимци

Модел: : ID K 162/DS

Код на търговеца:  036 или код на производителя

Произход: Германия

Характеристика: Еднократен имплантант с етикет с баркод. Продуктът се доставя в стерилна опаковка. Стерилизацията с етилен-оксид се извършва в съответствие с  EN 550.

Всеки транспондер се доставя с  етикети с баркод, които са залепени върху хартиен носител от обратната страна на опаковката. Етикетите с баркод са надписани както с 15-цифрови номера, така и с баркод.  Стъкленият капсулован инжектант има следните размери: диаметър 2,12 мм, дължина 12 мм. Прободната дължина на тръбичката е 32 мм. Транспондерът се доставя в комплект с апликационното средство.  Става дума за еднократна спринцовка с тръбичка, в стъклената част на която е поставен капсулованият транспондер. Електронният модул на транспондера е капсулован в херметически затворен, цилиндричен корпус от био стъкло. Професионалното поставяне не води до страдания на животното и не предизвиква никакви нежелани реакции.

При правилно поставяне Ви даваме гаранция от 30 дни, считано от датата на на получаването им.

Продуктът съответства на всички европейски  и национални стандарти и нормативните изисквания  за този вид идентификационни средства.